Konu: Moderator Ve Görevli Alımı Salı Tem. 27, 2010 8:48 pm
Moderator
Moderator sitemde belli bir yerde belli bir konudan sonra olunuyor ama buradan üye olacak olan birisi için 3 farklı yerde görevli olması lazım.
Görevli
Görevli kendi belirttiği yerde çok hızlı bir şekilde konu açan [LİNKLER SAĞLAM OLMALI<> KONU GÜNCEL OLMALI] kişidir. Belirttiği 3 yerde de istenilen verimi gösteren kişi o 3 yerden birinde moderator olacak.
DesTRoyer~ tarafından değiştirilmiştir. Sebep : Kalın yazı Kullanımı Ceza : 1.Uyarı !
erenckmk
Konu: Geri: Moderator Ve Görevli Alımı Salı Tem. 27, 2010 8:53 pm
Benim Tavsiyem Siteniz Yeni Öyle Önemli Tücrübeli Bir mod Aramayın
DesTRoyer~
Konu: Geri: Moderator Ve Görevli Alımı Salı Tem. 27, 2010 8:55 pm
Ayrıca siten grafik olarak kötü, benden tavsiye ilk işin temanı değiştirmek olsun.Dip resmin çok göz yoruyor.Daha sade ve tek renk bir tema seç
berks
Konu: Geri: Moderator Ve Görevli Alımı Salı Tem. 27, 2010 8:56 pm
öyle zaten en azından öyle sayılır bi de ben uyarı almışım ama ben bütün yazıları kalın yazmadım ki sadece başlık olarak yazdım ben masumum
DesTRoyer~
Konu: Geri: Moderator Ve Görevli Alımı Salı Tem. 27, 2010 8:58 pm
olabilir, ne olursa olsun üyelerin kalın yazı kullanması yasak başlıkları renklendirebilirdiniz.
berks
Konu: Geri: Moderator Ve Görevli Alımı Salı Tem. 27, 2010 9:04 pm
tamam anladım bi de sitemin grafiği bence güzel sitenin amacına uyuyor ben sitemi beğeniyorum üyelerim de beğeniyor o zaman problem yok
DesTRoyer~
Konu: Geri: Moderator Ve Görevli Alımı Salı Tem. 27, 2010 9:06 pm
berks demiş ki:
tamam anladım bi de sitemin grafiği bence güzel sitenin amacına uyuyor ben sitemi beğeniyorum üyelerim de beğeniyor o zaman problem yok
o zaman ne mutlu sana, bu durumda bana laf düşmez
berks
Konu: Geri: Moderator Ve Görevli Alımı Salı Tem. 27, 2010 9:08 pm
sen anlıyorsun bu işlerden biliyorum o yüzden sana kötü geliyor bunu da biliyorum ama ben bu tarz işlerde iyi sayılmam herkesin bi uzmanlık alanı vardır