Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» PvP-Kenti Private Serverlar Paylaşım Forumu
Deneyimli Admin'ler Arıyorum. I_icon_minitimeÇarş. Kas. 17, 2010 10:43 am tarafından JoeGrand

» koca ariyorum
Deneyimli Admin'ler Arıyorum. I_icon_minitimePaz Ağus. 29, 2010 8:40 am tarafından j-i-y-a-n

» Web Türkiye.Ace.St
Deneyimli Admin'ler Arıyorum. I_icon_minitimeSalı Ağus. 24, 2010 12:30 am tarafından web-turkiye

» Grafiker arıyorum
Deneyimli Admin'ler Arıyorum. I_icon_minitimeC.tesi Ağus. 14, 2010 12:22 pm tarafından designer

» Web-Turkiye Herşeyi bulacağınız tek adres
Deneyimli Admin'ler Arıyorum. I_icon_minitimePerş. Ağus. 12, 2010 4:11 am tarafından web-turkiye

» Admin Arıyorum
Deneyimli Admin'ler Arıyorum. I_icon_minitimePtsi Ağus. 09, 2010 4:13 pm tarafından ABYSS

» mostafa zamani fan forum
Deneyimli Admin'ler Arıyorum. I_icon_minitimePtsi Ağus. 09, 2010 1:55 pm tarafından j-i-y-a-n

» Eglence Dunyasi Forum
Deneyimli Admin'ler Arıyorum. I_icon_minitimeCuma Ağus. 06, 2010 9:57 am tarafından ConS

» Forum Nasıl ?
Deneyimli Admin'ler Arıyorum. I_icon_minitimePerş. Ağus. 05, 2010 8:10 am tarafından abdullax

En iyi yollayıcılar
'SahMaT'
Deneyimli Admin'ler Arıyorum. I_vote_lcapDeneyimli Admin'ler Arıyorum. I_voting_barDeneyimli Admin'ler Arıyorum. I_vote_rcap 
Psikopat_Seytan
Deneyimli Admin'ler Arıyorum. I_vote_lcapDeneyimli Admin'ler Arıyorum. I_voting_barDeneyimli Admin'ler Arıyorum. I_vote_rcap 
DesTRoyer~
BroJé*
ABYSS
Wanted
erenckmk
Niqht's qirL
Thuq
bora
Kimler hatta?
Toplam 4 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 4 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 83 kişi Çarş. Ekim 16, 2024 1:42 pm tarihinde online oldu.
Web Site Reklamı
Deneyimli Admin'ler Arıyorum. Banner10

Deneyimli Admin'ler Arıyorum.

YazarMesaj
***HaYLaZTuRk***
Üye
Üye
***HaYLaZTuRk***

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 13
Başarı Puanı Başarı Puanı : 0
Doğum tarihi Doğum tarihi : 10/03/80
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/07/10
Yaş Yaş : 44
Nerden Nerden : KKTC
İş/Hobiler İş/Hobiler : Bilgisayar Mühendisi
Lakap Lakap : HaCKeR FRienD

Deneyimli Admin'ler Arıyorum. Empty
MesajKonu: Deneyimli Admin'ler Arıyorum.   Deneyimli Admin'ler Arıyorum. I_icon_minitimeC.tesi Tem. 31, 2010 7:30 pm

Evet Arkadaşlar Forumum İçin Deneyimli Admin'ler Arıyorum. Haylaztürk Forum Yetkin Forum Servisinin Şuana Kadar Gelmiş Geçmiş En Önce Forumu Olup Tasarımıyla Bambaşka Bir Ortam Sunmaktadır.İçeriği ve Kaliteli Ekibiyle Takip Edilen Bir Forumdur. Kendine Güvenen,Forumla İlgilenebilecek Olan Arkadaşların Bana Ulaşmasını Rica Ediyorum.

Adres : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
http://www.hackerfriend.net

Deneyimli Admin'ler Arıyorum.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» koca ariyorum
» Grafiker arıyorum
» Deneyimli Möderatörler
» deneyimli möderatör Aranıyor
» Admin Arıyorum